SALONUL DE CARTE SI PRESA

 

 

 EDITIA a XVIII -a
19-23 martie 2014

COMUNICAT DE PRESA

    Firma AMPLUS INTERNATIONAL Ltd. va organiza la Palatul National al Copiilor, in parteneriat cu Departamentul pentru Relatii Interetnice a Guvernului Romaniei si cu concursul Primariei sectorului IV, in perioada 19-23 martie 2014, cea de a XX-a editie a

SALONUL DE CARTE SI MUZICA BUCURESTI


   Vizitatorii isi vor putea achizitiona, la preturi promotionale: carti de toate genurile, CD-uri, articole pentru copii, jucarii si multe altele.

   Prezenta comunitatilor etnice din Romania, cu elemente specifice puse la dispozitia publicului prin carti, reviste, obiecte de artizanat, costume populare, elemente de folclor traditional, precum si momente artistice reprezentative, va amplifica atractivitatea evenimentului. Adaugand actiuni adiacente ca: lansarile de carte, intalnirile cu autorii, teatru de papusi, mese rotunde, simpozioane, recitaluri de muzica si poezie, vom realiza tabloul perfect al unui eveniment deosebit.

PROGRAMUL DE VIZITARE


- Miercuri, 19 martie: orele 15.00-19.00
- Joi, 20 martie; Vineri, 21 martie; Sâmbătă, 22 martie: orele 11.00-19.00
- Duminică, 23 martie: orele 11.00-16.00


    Toţi iubitorii de carte scrisă şi vorbită,muzica sunt aşteptaţi la Salonul de Carte si Muzica Bucureşti la Palatul National al Copiilor.

Program de manifestari desfasurate in perioada expozitiei

„ O CARTE PENTRU TOATE VARSTELE ”


  Designed by NET Romania